5 Temmuz 2012 Perşembe

Gaziantep Haberleri | Haber Tarihi 5 Temmuz 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Başkan Güzelbey, Gündemi Değerlendirdi
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, düzenlediği basın toplantısında gündem ile ilgili açıklamalarda bulundu.


"Tek hedefim Avrupa"
Gaziantep forması ile gün geçtikçe formunu yükselten ve Türk futbolu adına umut verici bir yeteneğe sahip olan Muhammet Demir, Futbol Extra'nın Temmuz sayısına konuk oldu.Röportaj


Almanya'da öldürülen Mustafa Güler'in cenazesi Gaziantep'e götürülecek
Almanya'da Karlsruhe kentinde meydana gelen rehine olayında hayatını kaybeden Gaziantep'li Mustafa Güler'in cenazesinin memleketine götürüleceği kaydedildi.


Almanya da 5 Kişinin Öldüğü Rehine Eylemi
AA) – 05.07.2012 – Almanya'da Karlsruhe kentinde meydana gelen rehine olayında hayatını kaybeden Gaziantep'li Mustafa Güler'in cenazesinin memleketine götürüleceği kaydedildi.


Rehine kurbanı gurbetçinin cenazesi Gaziantep'e gönderiliyor
Almanya'da Karlsruhe kentinde meydana gelen rehine alma olayında hayatını kaybeden Mustafa Güler'in cenazesi Gaziantep'e götürülecek.


T.C. GAZİANTEP 8.İCRA MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. GAZİANTEP 8.İCRA MÜDÜRLÜĞÜ Dosya No: 2012/17 TAL. - Örnek No:27 TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI Satılmama kurar verilen,taşınmazın cinsi,niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: TAPU KAYDI: Gaziantep İli Şahinbey İlçesi Çapalı Köyü Parsel 57 de kay...


Gurbetci-Gulerin-cenazesi-GAntepe-goturulecek
Almanyada-Karlsruhe-kentinde-meydana-gelen-rehine-olayinda-hayatini-kaybeden-Gaziantepli-Mustafa-Gulerin-cenazesinin-memleketine-goturulecegi-kaydedildi


Almanya'da 5 kişinin öldüğü rehine eylemi -Olayda hayatını kaybeden Mustafa Güler'in cenazesinin Gaziantep'e götürüleceği kaydedildi (Fotoğraflı)
KARLSRUHE Almanya'da Karlsruhe kentinde meydana gelen rehine olayında hayatını kaybeden Gaziantep'li Mustafa Güler'in cenazesinin memleketine götürüleceği kaydedildi.


Almanya da 5 Kişinin Öldüğü Rehine Eylemi
Almanya'da Karlsruhe kentinde meydana gelen rehine olayında hayatını kaybeden Gaziantep'li Mustafa Güler'in cenazesinin memleketine götürüleceği kaydedildi.


Karaman istiyor
Yeni sezonu açan Gaziantepspor'un bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürdüğü ve Yunan oyuncu Dimitrios Salpingidis için girişim yaptığı öğrenildi. Teknik direktör Hikmet Karaman'ın çok istediği Paok'un...