2 Mayıs 2012 Çarşamba

Gaziantep Haberleri | Haber Tarihi 2 Mayis 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Gaziantepspor çok mutlu
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, TFF'nin yapılan şike soruşturması sonucunda PFDK'ya sevk etmediği, adı şike dosyasında geçmeyen ve şikeye bulaşmayan iki takımdan birinin Gaziantepspor olduğunun tüm kamuoyu tarafından görüldüğünü belirtti.


Peygamber yolu, barışın garantisi
Yeni Ümit ve Hira dergileri tarafından, 5-6 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenecek Peygamber Yolu sempozyumu için geri sayım başladı. Sosyal sorunlara Hazreti Peygamber'in örnek hayatından çözümlerin sunulacağı etkinliğe katılacak olan din adamları, İslam düşüncesinin dünya barışının garantisi olduğu görüşünde birleşiyor.


Malatya Kitap Fuarı, bölgedeki kitapseverleri buluşturdu
Bu yıl ilk kez düzenlenen Malatya Kitap Fuarı, dün kapılarını açtı. 250 yayınevinin katılımıyla 6 gün açık kalacak fuar, 100'ün üzerinde yazar ve şairi de okurlarıyla buluşturacak. Fuar, ilk gününde Malatya'nın yanı sıra Elazığ, Adıyaman, Erzincan, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Sivas'tan da çok sayıda kitapseveri ağırladı.


Kızıl: "G.Antepspor dürüstlük şampiyonu"
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, tutuklu bulunduğu cezaevinden avukatları aracılığı ile açıklamalarda bulundu.Gaziantepspor


Gaziantep Hasan Özer ile çalıştı
Gaziantepspor, MP Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı


"Gaziantepspor doğruluk ve dürüstlük şampiyonu"
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, TFF'nin yapılan şike soruşturması sonucunda PFDK'ya sevk etmediği, adı şike dosyasında geçmeyen ve şikeye bulaşmayan iki takımdan birinin Gaziantepspor olduğunun tüm kamuoyu tarafından görüldüğünü belirtti..


Gaziantepspor, MP Antalyaspor hazırlıklarını tamamladı
Gaziantepspor, Spor Toto Kupası 4. haftasında karşılaşacağı MP Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.


Gaziantepspor hazır
Gaziantepspor, Spor Toto Kupası 4. haftasında karşılaşacağı MP Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı...


Suriyeli misafirler için kart sistemi geliyor
Beşir Atalay, Kilis ve Gaziantep'te misafir edilen Suriyelileri ziyaret etti.... Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, güvenlik amacıyla çadırkentlere ve konteyner kentlere yeni kart sistemi getireceklerini belirtti. Beşir Atalay, Birleşmiş Milletler gözlemcilerinin Suriye'deki ateşkes konusunda iyimser olmadığını da...


Başbakan Yardımcısı Atalay, Çadırkenti Ziyaret Etti
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki çadırkenti ziyaret etti.