14 Nisan 2012 Cumartesi

Gaziantep Haberleri | Haber Tarihi 14 Nisan 2012

9 bin 500 kişi denetimli serbest
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, 'Denetimli serbestlik uygulamasıyla dün akşam (önceki akşam) itibariyle 9 bin 500 civarında tahliye gerçekleşti' dedi. Adalet Bakanı Ergin ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Adliyesi'ne giderek Cumhuriyet Başsavcısı M...


1'i binbaşı 22 Suriyeli Esed'ten kaçtı
Son 2 günde ülkelerindeki karışıklıktan kaçan 1'i binbaşı, 22 Suriyeli sınırı geçerek Yayladağı ilçesine bağlı Kızılçat köyü yakınlarından Türkiye'ye girdi. Sınırda güvenlik güçleri tarafından karşılanan Suriyelilerin, yapılan işlemlerinin ardından Gaziantep'in İslahiye ilçesinde...


Avukatlıktan Hakim ve Savcılığa Geçiş Kolaylaşacak ...
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Adalet Bakanı Sadullah Ergin Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde Adalet Sarayı'nın açılış törenine katıldı.


Bucaspor Play Off Umudunu Sürdürdü
TFF 1. Ligdeki maçta Bucaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyesporu 21 yendi.


Bucaspor Evinde Kazandı
TFF 1. Lig'in 30. Haftasında sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayan Bucaspor sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.


Derbi öncesi yine kan aktı
Spor Toto Süper Final'de Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak olan maç öncesi Gaziantep'te iki takımın taraftarları birbirine girdi.


Buca yıldızıyla coştu!: 2-1
Türkiye Futbol Federasyon 1'nci Lig'de geçen hafta deplasmanda Akhisar Belediyespor'u tek golle yenen Bucaspor, evinde Gaziantep BŞB'yi de 2-1 mağlup ederek play-off umudunu sürdürdü.


Derbi öncesi bıçaklı kavga
Spor Toto Süper Final'de Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak olan maç öncesi Gaziantep'te iki takımın taraftarları birbirine girdi.


Buca'nın Playoff inadı
Bucaspor, evinde Gaziantep BŞB'yi 2-1 yendi.


Oynanmayan maçın kavgası: 2 yaralı
Spor Toto Süper Final'de Beşiktaş ile Galatasaray maçı ertelenirken, Gaziantep'te iki takımın taraftarları arasında bıçak ve sopalı kavga çıktı. Kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.


Gaziantep Haberleri - Eskişehir Haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder